Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?

Instagram
Nov 26, 2020
Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?

Instagram, on yıllık ömrü boyunca uygulamalarına çeşitli yenilikler ve güncellemeler getirmelerine rağmen hala kullanıcılarının büyük bir kısmının yıllardır talep etmekte olduğu profil fotoğrafını büyütme özelliğini yürürlüğe geçirmemişlerdir. Bu özellik, Instagram’ın ilk ortaya çıktığı zamanlardan beri insanların aklını kurcalamakta olmasına rağmen Instagram bu fikri uygun bulmamış ve profil fotoğraflarını yakınlaştırma ya da büyütme üzerinde hiçbir değişiklik yapmamıştır. Instagram ekibinin eksik kaldığı bu noktada kullanıcılar App Store ve Google Play’den yükledikleri farklı programlar aracılığıyla gördükleri hesapların profil fotoğraflarını büyütmeyi sağlamışlardır. Bu yazımızda da bu programların birkaçını kullandığınız telefon sistemine göre düzenleyecek ve nasıl kullanılacaklarını açıklayacağız.

IOS için Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Uygulamaları

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme
Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme

IOS için instagram profil fotoğrafı büyütme işlemi, Apple Store’da bulunan çeşitli uygulamalar aracılığıyla kolaylıkla yapılabilir. Bu programlardan kullanabileceğiniz beş tanesini aşağıda sıraladık. Tek yapmanız gereken Instagram profil fotoğrafı büyütme uygulamalarını indirmek ve kullanmaya başlamak!

  • BIGI – Profil Resmi Büyütme Instagram
  • Profil Resmi Büyütme for Instagram
  • Qeek For Instagram – Pic Zoom
  • InstaFollowers
  • Download Instant DP (Full HD) Photos

Android için Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Uygulamaları

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme
Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme

Google Store’da yer alan yüzlerce bedava ve kolayca kullanılabilen uygulamalar arasında Instagram profil fotoğrafı büyütme işinizi görebilecek bir program bulmak mümkündür. Android işletmecisiyle çalışan telefonlar için Google Play’de mevcut olarak bulabileceğiniz beş uygulama ise aşağıdaki gibidir:

  • Big Profile Photo
  • Zoomy For Instagram – Big HD profile photo Picture
  • Enlarging Instagram Profile Picture
  • Profile Photo Viewer
  • Profile Photo Zoom & Downloader For Instagram

Programsız Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?

Programsız Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme
Programsız Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme

Eğer yukarıda sıraladığımız uygulamalar işinizi görmediyse ya da daha kolay ve güvenli bir yolu tercih ediyorsanız, programsız bir şekilde bir Instagram profil fotoğrafını büyütmenin de türlü yollarını internette bulmak mümkündür. İnternet üzerinde bulunan milyonlarca site arasından Instagram profil fotoğrafı büyütme üzerinde en kullanışlı ve hızlı olan site izuum.com web sitesidir.  Eğer kullanıcı adını tanıyamadığınız bir kimse size istek atmış ya da sizi takip etmeye başlamışsa, hemen izuum.com’a girip kişinin kullanıcı adını siteye yazarak profil fotoğrafını kolaylıkla büyütebilir ve kim olduğuna daha rahat bir şekilde karar verebilirsiniz. Bunun yanında izuum.com çoğu Instagram profil fotoğrafı büyütme programının aksine hem açık hem de gizli hesapların profil fotoğraflarını büyütmeyi mümkün kılar. Yani artık gizli hesapların da profil fotoğraflarını dilediğiniz kadar büyütebilir ve inceleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Instagram Hesabı Büyütme Taktikleri

Başlamaya Hazır Mısın?

Adverport ile dilediğin kampanyalara katıl! Sosyal medya hesaplarında affiliate linklerini paylaş, takipçilerin sana kazandırsın.