Youtube'dan Nasıl Video İndirilir?

Youtube
Nov 29, 2020
Youtube'dan Nasıl Video İndirilir?

Son on yılın en popüler video paylaşma platformu olan Youtube, yıllar içinde platformlarını sıklıkla yenileyerek videolar üzerinden para kazanabilme özelliği dahil birçok güncelleme getirmişlerdir. 2019 yılında yürürlüğe giren Youtube Premium özelliği ile de Youtube kullanıcılarının en çok istediği yenilikleri bir paket içine toplamışlardır. Fakat Youtube Premium isminden de anlaşılacağı üzere para ile satın alınan bir paket olduğundan dolayı çoğu kullanıcı bu özellikten yararlanmak istememiştir. Dolayısıyla Youtube Premium’un en çok öne çıkan iki özelliğinden biri olan Youtube video indirme servisinden de yararlanamamışlardır. Düşünülenin aksine Youtube’dan bir video indirebilmek için Youtube Premium ya da başka bir paralı uygulamaya gerek yoktur. Bu yazımızda Youtube’dan hızlı ve güvenli bir şekilde video indirmenin birkaç yolunu sizin için derledik. Umarız işinizi görür.

Youtube'dan Video İndirmek İçin Linkin Başına ss Yazın

Youtube Video Nasıl İndirilir?
Youtube Video Nasıl İndirilir?

Youtube’u uzun bir süredir kullanıyorsanız, bu yolu daha önce duymuş ya da uygulamış olmanız mümkündür. Video indirme işlemini en hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmek için geliştirilen bu kısayol, kullanıcıların en çok tercih ettikleri Youtube video indirme yoludur. Siz de bu yolu tercih etmek istiyorsanız, uygulanış adımları aşağıdaki gibidir.

Aracı İnternet Siteleri

Aracı İnternet Siteleri
Aracı İnternet Siteleri

Aracı internet siteleri üzerinden video indirmek, Youtube’un mobil versiyonu henüz yayınlanmamışken bile kullanılan bir video indirme yöntemi olmuştur. Bu yöntem, özellikle PC üzerinden Youtube’a giren kullanıcılar arasında hala daha oldukça tercih edilir. PC kullananlar için aracı internet siteleri kullanmak daha kolay ve hızlı olacaktır. Bu şekilde bilgisayarınızda yer kaplayan uygulamaları indirmek ile uğraşmayacak ve aracı internet siteleri ile pratik bir şekilde video indirebileceksiniz. Youtube video indirme işleminizi giderebilecek 5 aracı internet sitesi aşağıdaki gibi sıralanmıştır:

  • savefrom.net
  • ytvideoindir.com
  • videoindirelim.com
  • y2mate.com
  • x2convert.com

Uygulamalar

Youtube Video İndirme Uygulamaları
Youtube Video İndirme Uygulamaları

Telefon ya da tablet üzerinden video indirmeyi daha hızlı hale getiren Google Play’de ve Apple Store’da rahatlıkla bulup bedavaya indirebileceğiniz bazı uygulamalar vardır. Bu uygulamalardan beş tanesini bulup sizin için sıraladık, bu sıralama aynı aşağıdaki gibidir:

  • All Video Downloader – Free Video Downloader App
  • All Video Downloader – 4k Downloader
  • All Social Video Downloader
  • Tube Video Downloader
  • Video Downloader by InShot.Inc

İlginizi çekebilir: Youtube Kanalı İçin ekipman Listesi

Başlamaya Hazır Mısın?

Adverport ile dilediğin kampanyalara katıl! Sosyal medya hesaplarında affiliate linklerini paylaş, takipçilerin sana kazandırsın.