Türkiye’nin Makyaj ve Güzellik Youtuberları

Türkiye’nin Makyaj ve Güzellik Youtuberları

Youtube Türkiye içerisinde her geçen gün birbirinden farklı isimler sahip oldukları kanallar ile insanlara hitap etmeyi amaçlıyor olsalar da makyaj & güzellik Youtuberları denildiği zaman elde etmekte oldukları başarılı sonuçlar ile bu alanda en fazla bilinen bazı isimler var. Bu isimler ortaya koymaya devam ettikleri çalışmalar ile adlarından söz ettirmeye de devam ediyorlar.

İlginizi çekebilir: Moda Alanında Takip Edilmesi Gereken 10 Influencer

Danla Bilic

Danla Bilic

Sosyal medya fenomenleri arasında makyaj güzellik Youtuberları denildiği zaman akla ilk olarak gelen isimlerden biri şüphesiz ki Danla Bilic. 5 Ekim 1994 doğumlu olan fenomen, psikoloji eğitimi alırken açmış olduğu makyaj kanalı ile bir anda çok fazla kişinin dikkatini çekmeye başladı. Açık sözlülüğünün yanı sıra paylaşmakta olduğu videolara verdiği isimler ile de internet dünyasının en fazla bilinen isimlerinden biri olmayı başardı.

Duygu Özaslan

Duygu Özaslan

Makyaj ve yaşam ile alakalı çekmekte olduğu videolar ile tanınan Duygu Özaslan, 17 Nisan 1991 doğumludur. İlk Youtube kanalını “itsmeduygu” ismi ile açmış olsa da profesyonelliğe adım atması ile beraber kanalının ismini de adı soyadı olacak şekilde değiştirmiştir. En fazla bilinen makyaj güzellik Youtuberları arasında yer alan Özaslan, kanalını arkadaşlarının ona makyaj ve kozmetik konusunda sordukları sorulardan esinlenerek açtı. Kısa bir süre içerisinde de ciddi miktarda takipçi kazanarak bu alanda bilinen isimler arasına girdi.

Merve Özkaynak

Merve Özkaynak

Çeşitli mağazalarda farklı görevler yapmış olan Merve Özkaynak, aynı zamanda üniversite eğitimi esnasında çeşitli reklam ajanslarında da çalışmıştır. Daha sonrasında ise kişisel ilgi alanı olan makyaj, moda, bakım konularında bilgilerini yine bilgisi olan dijital pazarlama ile birleştirmeyi başarmıştır. Bu alanda pek çok isim olmasına rağmen makyaj güzellik Youtuberları arasında en iyi isimlerden biri olmasını sağlayan şeylerin başında ise kendine özgü tarzı geliyor. Farklı makyaj stillerini çok daha kolay bir şekilde kamera karşısında anlatan Özkaynak, takipçi kitlesini de her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Görkem Karman

Görkem Karman

Sosyal medyada 2011 yılından beri var olan Görkem Karman, yalnızca Youtube’da değil aynı zamanda blog yazarlığı ile de tanınan bir isimdir. 2013 yılında Youtube’a giriş yapması ile beraber makyaj ve cilt bakımı konusunda sahip olduğu bilgileri tüm samimiyetiyle izleyenlerine sunuyor. Samimi bir anlatıma sahip olmasının yanı sıra farklı ürün alternatiflerini sunmakta olduğu Youtube kanalı, bu alanda en fazla bilinen ve samimi görünen isimler arasında yer almaya devam ediyor. Makyaj, güzellik ve yaşam konusundaki bilgilerini kanalında anlatmasının yanı sıra şimdilerde kendine ait markası ile de takipçilerine ulaşmayı sürdürüyor.

Alp Kavasoğlu

Alp Kavaşoğlu

Üniversiteden mezun olmasının ardından özel bir şirkette organizasyon koordinatörlüğü yapmasının ardından Loreal Profesyonel ürünler departmanında çalışmalarına başladı. Dünyaca ünlü olan kişilerden ve markalardan almış olduğu eğitimlere kendisi de yenilikler ekleyerek makyaj ve güzellik dünyasına oldukça etkileyici bir giriş yaptı. Özellikle de renkler ve renklerin geçişleri ile alakalı vermekte olduğu eğitimler ile beraber bu konuda sahip olduğu bilgileri konu ile ilgilenen kişilere sunmaya başladı. Özellikle de son dönemlerde Maybelline New York Türkiye markası altında yapmakta olduğu çalışmalar ile Youtube üzerinde makyaj konusunda en fazla takip edilen isimlerden biri olmaya başladı. Farklı konseptlerde yapmakta olduğu makyaj çalışmalarında yalnızca iddialı çalışmaları izleyicilere sunmuyor. Bununla beraber farklı tonlardaki ürünlerin en iyi şekilde ne şekilde kullanılabileceği ile alakalı bilgileri de izleyicilere veriyor. En zor görünen makyaj stillerini bile kolaylıkla yapması ve anlatış tarzı ile Alp Kavasoğlu şimdilerde makyaj güzellik Youtuberları içerisinde yer alıyor.

Başlamaya Hazır Mısın?

Adverport ile dilediğin kampanyalara katıl! Sosyal medya hesaplarında affiliate linklerini paylaş, takipçilerin sana kazandırsın.