2020 Influencer Makyaj Trendleri

2020 Influencer Makyaj Trendleri

2020 yılının makyaj trendleri, yaz ve kış mevsimlerine göre ufak değişiklikler göstermektedir. 2020 yılında tercih edilen makyaj trendlerinin temellerini, influencer kişiler oluşturur. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, influencer makyaj gönderilerine göre bu yılın makyaj trendlerini takip edebilir. Özellikle makyaj ve moda influencerları, takipçi kitlesi ile yıl boyu makyaj trendlerini paylaşmaktadır. Bu yılın büyük bir bölümünü maske ile geçirdiğimiz için influencer makyaj trendleri, daha çok göz ve ten makyajını kapsamaktadır. 2020 yılında pek çok influencer, yüz makyajı esnasında çeşitli şekiller kullanmıştır. Yüz damgalarının pek çok influencer tarafından tercih edilmesi sonucu, bu damgalar günlük hayatta sıklıkla kullanılıyor. Eğlenceli olarak adlandırılması mümkün olan yüz damgaları, bu yılın favori makyaj trendleri arasında yer almaktadır. Influencer makyaj trendleri arasında yer alan bir başka favori makyaj ürünü, ipek kirpik olarak bilinir. Bu yılın en gözde aksesuarı olan ipek kirpikler, influencerlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Günlük yaşantıda, doğal bir göz makyajı elde etmek isteyen herkes, ipek kirpikler sayesinde istedikleri görünüme kavuşabilir. Maskara sürmekten çok hoşlanmayan kişilerin de bu yıl ipek kirpik tercih etmesi mümkündür. Kirpiklerde doğal görünüm elde etmek için tercih edilen ipek kirpik, influencerlar arasında oldukça popüler. 2020’nin influencer makyaj trendleri arasında yer alan ipek kirpiklerin tercih edilme amacı, günlük makyajlarda kalıcılığı artırırken doğal görünümü de korumaktır.

Porselen Cilt ve Parlak Dudaklar 2020 Influencer Makyaj Trendleri Arasında

Influencer Makyaj Trendleri
Influencer Makyaj Trendleri

2020 yılında da geçen yıllarda olduğu gibi, parlak dudaklar influencer makyaj trendleri arasında yer alıyor. Özellikle bu yıl kış aylarında, dudaklara renk vermek yerine bakım yapmak ön plandadır. Yıpranmış dudakları, koyu renkli bir rujla kapatmak yerine çeşitli dudak bakım ürünleriyle dudaklara bakım uygulamak çok daha iyi olacaktır. Dudakları, soğuktan korumak en önemli adım olarak belirtilmektedir. Dudak dokusunu soğuk havanın olumsuz etkilerinden koruduktan sonra cilt tonuna yakın renkler aracılığıyla dudağa şekil vermek makyaj trendleri arasındadır. Soğuk havalarda yıpranan dudaklara gerekli bakımı yaptıktan hemen sonra dudak parlatıcısı sürmek, 2020 influencer makyaj trendleri arasında yer alır. 2020 influencer makyaj trendleri arasında yer alan porselen cilt makyajı, özellikle bu yılın kış aylarında sıklıkla kullanılan makyaj türüdür. Kış günlerinin yeni favorisi haline gelen porselen cilt makyajı, geniş bir kullanım alanı sunduğu için pek çok influencer tarafından tercih ediliyor. Cilt tonunuzla eşleşen bir fondöten ve açık pembe tonlarında allık ile porselen bir cilt makyajı elde etmek mümkün. Hem eğlenceli hem de günlük yaşantıda rahatça tercih edebileceğiniz porselen cilt makyajını aynı zamanda gece saatlerinde kullanmanız mümkündür. Porselen cilt makyajına en uygun göz makyajı ise koyu renkli farlar yerine tercih edeceğiniz nude tonlarındaki krem farlar olarak karşımıza çıkıyor. Krem farlar, ıslak görünümü sebebiyle her zaman taze bir görünüm elde etmenizin en büyük yardımcısı olarak bilinir.

2020 Yılında da Gözler Ön Planda

2020 Yılında Gözler Ön Planda
2020 Yılında Gözler Ön Planda

2020 yılında yine göz makyajının ön planda olduğunu influencer makyaj trendleri aracılığıyla gözlemlemek mümkündür. Bu yıl, gözlerin daha önce hiç olmadığı kadar ön planda olduğunu söylemek gerekir. Özellikle maske ile sokağa çıkmanın zorunlu tutulduğu bu dönemlerde, makyaj ağırlığı çoğu zaman gözlere verilmelidir. Yüz ifadesini oldukça etkilemesiyle bilinen göz makyajı, bu dönemin favori influencer makyaj trendleri arasında yer almaktadır. Sonbahar ve kış ayları için toprak tonlarının yoğunlukla tercih edildiği bir göz makyajı, 2020’nin makyaj trendlerine dahildir. Göz makyajının ardından doğal bırakılan kaşlar da göz ifadesini en yakından etkileyen unsur olarak bilinir. Duru bir görünüm elde etmenin en kolay yolu, doğal bırakılan kaş ifadeleridir. Gece için tercih edeceğiniz göz makyajları ise çok daha geniş bir renk skalasına sahiptir. Canlı renklerin oldukça yoğun biçimde kullanıldığı göz makyajlarında, dramatik görünüm elde etmek de mümkündür. Neon renklerin de sıklıkla tercih edildiği göz makyajları, yoğun pigmentli farlar eşliğinde mükemmel görünüme ulaşmayı desteklemektedir. Adverport, influencerların çeşitli markalar ile anlaşma yapmasını sağlayan bir influencer marketing ajansıdır. Bu sebeple Adverport ile anlaşma yapan influencerlar, bilinen makyaj markalarıyla anlaşma sağlayarak sezonun makyaj trendlerini kolaylıkla takipçilerine aktarabilirler.

İlginizi çekebilir: Youtube Makyaj Kanalı Açarken Bilmeniz Gerekenler

Başlamaya Hazır Mısın?

Adverport ile dilediğin kampanyalara katıl! Sosyal medya hesaplarında affiliate linklerini paylaş, takipçilerin sana kazandırsın.